Zakelijke taxi Breda

Ook voor bedrijven en instellingen verzorgt Taxi Valk passend vervoer. Tegen voordelige tarieven zorgen we dat er zo snel mogelijk een taxi bij u voor komt gereden. Ook voor zakelijk vervoer is het mogelijk om telefonisch (06-266 266 76) of via de website een goedkope taxi in Breda en omgeving te reserveren.

Stationsvervoer

Taxi Valk te Breda rijdt van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, van de eerste tot en met de laatste trein. De ritten worden uitgevoerd door betrouwbare chauffeurs die garant staan voor kwaliteit. Hierdoor bent u zeker van een taxi met een ervaren chauffeur die de route kent en u veilig naar uw bestemming brengt. De taxi wordt niet gedeeld met anderen.

Luchthavenvervoer

De airport service van Taxi Valk vervoert u van en naar iedere luchthaven in Nederland en erbuiten. De airport service van Taxi Valk introduceert snel en betrouwbaar luchthavenvervoer in style. We bieden een comfortabele rit zonder daarbij onze service en dienstverlening uit het oog te verliezen.

Home » Contact

Contact

CONTACTGEGEVENS

T: 06 266 266 76
E: info@taxivalk.nl

Luchthavenvervoer

                             
Breda naar... Prijs
Schiphol € 219,-
Brussel € 209,-
Eindhoven € 149,-
Rotterdam € 149,-
Antwerpen € 159,-
Niet geldig tijdens feestdagen en vrijdag 00:00 tot 15:00/zaterdag en zaterdag 00:00 tot 15:00/zondag. Vraag gerust naar de aangepaste prijzen.
Meer tarieven