Geschiedenis van Taxi Valk

Taxi Valk is een vertrouwd taxibedrijf voor Breda en omgeving. Of u nu naar een feestje gaat of gebruik wilt maken van onze airport service, Taxi Valk brengt u er veilig naar toe.
Taxi Valk  is gestart in 1988 en richt zich op het particuliere en zakelijke taxivervoer. Pinnen is mogelijk! Dit betekent dat u naast contante betaling in de taxi, ook met uw pinpas of creditcard de ritprijs kunt voldoen zonder extra kosten of toeslagen.

Taxi Breda bestellen? Snel en eenvoudig!

U kunt 24/7 bellen met: 06-266 266 76, of u kunt online een taxi reserveren voor de volgende of dezelfde dag (minimaal 2 uur vooraf).

Taxi Breda voor uw bedrijf?

Voor bedrijven en instellingen kunt u ons altijd bellen of online een taxi bestellen. We zullen dan er ook voor zorgen dat er zo snel mogelijk een taxi bij u komt voor gereden.

Luchthavenvervoer

Breda naar...Prijs
Schiphol€ 119,-
Brussel€ 99,-
Eindhoven€ 85,-
Rotterdam€ 80,-
Antwerpen€ 85,-
Dusseldorf€ 170,-
Niet geldig tijdens feestdagen en vrijdag 00:00 tot 15:00/zaterdag en zaterdag 00:00 tot 15:00/zondag. Vraag gerust naar de aangepaste prijzen.
Meer tarieven

Zakelijke taxi Breda

Ook voor bedrijven en instellingen verzorgt Taxi Valk passend vervoer. Tegen voordelige tarieven zorgen we dat er zo snel mogelijk een taxi bij u voor komt gereden. Ook voor zakelijk vervoer is het mogelijk om telefonisch (06-266 266 76) of via de website een goedkope taxi in Breda en omgeving te reserveren.

Stationvervoer

Taxibedrijf Valk te Breda rijdt van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, van de eerste tot en met de laatste trein. De ritten worden uitgevoerd door betrouwbare chauffeurs die garant staan voor kwaliteit. Hierdoor bent u zeker van een taxi met een ervaren chauffeur die de route kent en u veilig naar uw bestemming brengt. De taxi wordt niet gedeeld met anderen.

Luchthavenvervoer

De airport service van Taxi Valk vervoert u van en naar iedere luchthaven in Nederland en erbuiten. De airport service van Taxi Valk introduceert snel en betrouwbaar luchthavenvervoer in style. We bieden een comfortabele rit zonder daarbij onze service en dienstverlening uit het oog te verliezen.

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over onze tarieven en diensten, neem dan contact met ons op.