Goedkoop taxivervoer

Ervaren chauffeurs

24/7 Bereikbaar

Home » TP » Goedkope taxi Breda

Goedkope taxi Breda

Kies voor een goedkope taxi die u in Breda en omliggende steden en dorpen vervoert. Taxi Valk is dé partij. Wij rijden u voor een goedkoop tarief van en naar Breda en naar dorpen zoals Baarle-Nassau, Hoeven, Rijen en Zevenbergen. Maar ook steden zoals Tilburg en Roosendaal vallen binnen ons straatje. Reserveert u minimaal drie uur voordat u van onze taxiservice gebruik wilt maken? Dan hanteren wij vaste prijzen! Bel of reserveer vandaag nog online. Wellicht stapt u vandaag nog in een goedkope taxi van of naar Breda!

Een goedkope taxi van en naar Breda, de omliggende dorpen en het vliegveld

Voor een goedkoop tarief stapt u de taxi in van of naar Breda. Reserveer een taxirit naar omliggende dorpen en steden of naar een vliegveld buiten of in Nederland. U start hierdoor ontspannen uw vliegvakantie of hoeft niet meer op de weg te letten zodra u terug naar huis rijdt. Voor een goedkoop tarief rijdt u met onze taxi vanuit Breda naar vliegvelden zoals Schiphol, Brussel Zaventem en Düsseldorf Airport. Een overzicht van deze tarieven vindt u online.

Boek vandaag nog uw taxi voor een goedkoop tarief van of naar Breda

Laat u per telefoon of online uw reiswensen weten? Wij horen graag met hoeveel personen u reist, op welke dag en op welk tijdstip. Zo kunnen wij een geschikte taxi voor u selecteren. Reserveren doet u eenvoudig door het invullen van het online boekingsformulier. Boekt u een goedkope taxi van of naar Breda liever telefonisch? U bereikt ons via het nummer 06-26626676.

Taxi-Bob

Heeft u gedronken en wilt u een veilige rit naar huis zonder ongelukken of aanhoudingen?

Boek dan direct

Luchthavenvervoer

                             
Breda naar... Prijs
Schiphol € 219,-
Brussel € 209,-
Eindhoven € 149,-
Rotterdam € 149,-
Antwerpen € 159,-
Niet geldig tijdens feestdagen en vrijdag 00:00 tot 15:00/zaterdag en zaterdag 00:00 tot 15:00/zondag. Vraag gerust naar de aangepaste prijzen.
Meer tarieven

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over onze tarieven en diensten, neem dan contact met ons op.