Goedkoop taxivervoer

Ervaren chauffeurs

24/7 Bereikbaar

Pin taxi Breda

Met de pin betalen nadat de taxi u heeft afgezet vanuit of naar Breda. Dit is één van de services die wij bieden. Maar bij Taxi Valk bieden wij ook diverse andere prettige services. Wat dacht u van een 24/7 bereikbaarheid, een airport service en jarenlange ervaring sinds 1988? Voor welke gelegenheid u ook een taxi zoekt, wij vervoeren u graag naar uw plaats van bestemming.

Laat uw briefgeld thuis en pin in uw taxi van of naar Breda

Wij begrijpen dat contant geld bij u hebben niet altijd even praktisch is. Heeft u een lange reis op de planning staan waar het meenemen van contant geld wordt afgeraden? Betaalt u met de kaart van de zaak? Of heeft u na een avond uit geen contant geld meer op zak? In wat voor geval dan ook; pinnen in één van onze taxi’s van en naar Breda is geen probleem. Betaalt u met de pinpas of creditcard na een taxirit van of naar Breda? In beide gevallen pint u zonder extra kosten of toeslagen. Bekijk alvast online onze tarieven om een indicatie te krijgen wat uw taxirit kost.

Wanneer heeft u een taxi nodig?

Bestel vandaag nog een taxi. Zelfs als u deze een paar uur later nodig hebt rijden wij voor. U boekt een taxi door te bellen naar 06-26626676 of door een online reservering te maken.

Taxi-Bob

Heeft u gedronken en wilt u een veilige rit naar huis zonder ongelukken of aanhoudingen?

Boek dan direct

Luchthavenvervoer

Breda naar...Prijs
Schiphol€ 119,-
Brussel€ 99,-
Eindhoven€ 85,-
Rotterdam€ 80,-
Antwerpen€ 85,-
Dusseldorf€ 170,-
Niet geldig tijdens feestdagen en vrijdag 00:00 tot 15:00/zaterdag en zaterdag 00:00 tot 15:00/zondag. Vraag gerust naar de aangepaste prijzen.
Meer tarieven

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over onze tarieven en diensten, neem dan contact met ons op.