Goedkoop taxivervoer

Ervaren chauffeurs

24/7 Bereikbaar

Home » TP » Taxi Bavel

Taxi Bavel

Het is prettig dat, zodra u een taxi reserveert vanuit Bavel, deze op tijd voorrijdt. Hiervoor schakelt u Taxi Valk in. U bereikt ons 24/7. Heeft u vandaag nog een taxi nodig? Reserveert u minimaal twee uur van tevoren bij ons, dan haalt één van onze chauffeurs u op in Breda. Of u nu op een feestje te diep in het glaasje heeft gekeken, of u een vlucht wilt halen op een vliegveld in Nederland of buiten Nederland; in vele situaties bieden wij een uitstekende taxiservice.

Taxi-Bob; dé uitkomst zodra u op een feest te veel gedronken heeft

Rijdt u met de auto naar een feest en heeft u te veel gedronken? Verstandig is het om een taxi te reserveren van of naar Bavel. Maak gebruik van onze Taxi-Bob Service. Er staan altijd twee chauffeurs klaar om u en uw auto veilig naar huis te brengen. Door een taxi te nemen van of naar Bavel vermijdt u boetes en, nog belangrijker, veroorzaakt u geen ongelukken. Bent u benieuwd naar onze tarieven van de Taxi-Bob Service? Of wilt u weten wat een taxirit kost naar het vliegveld of naar een stad of dorp binnen Nederland? Een beknopt overzicht vindt u online.

Voor welke taxiservice gaat u?

Uw taxi heeft u binnen één telefoontje al geregeld. Hiervoor belt u naar het nummer 06-26626676? Boekt u één van onze taxi’s online? Vul dan het boekingsformulier in en geef aan wat uw vertrekpunt en plaats van bestemming zijn en met hoeveel mensen u wilt reizen. Wellicht halen we u vandaag nog op met de taxi van of naar Bavel!

Taxi-Bob

Heeft u gedronken en wilt u een veilige rit naar huis zonder ongelukken of aanhoudingen?

Boek dan direct

Luchthavenvervoer

                             
Breda naar... Prijs
Schiphol € 219,-
Brussel € 209,-
Eindhoven € 149,-
Rotterdam € 149,-
Antwerpen € 159,-
Niet geldig tijdens feestdagen en vrijdag 00:00 tot 15:00/zaterdag en zaterdag 00:00 tot 15:00/zondag. Vraag gerust naar de aangepaste prijzen.
Meer tarieven

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over onze tarieven en diensten, neem dan contact met ons op.