Goedkoop taxivervoer

Ervaren chauffeurs

24/7 Bereikbaar

Home » TP » Taxi Breda Rotterdam

Taxi Breda Rotterdam

Wilt u een taxi reserveren in Breda voor luchthavenvervoer naar Rotterdam? Goed idee! Maak gebruik van de voordelen van de airport service van Taxi Valk. Neem contact met ons op om uw taxirit te reserveren.

Zonder stress naar de luchthaven? Taxi Valk brengt u veilig van Breda naar Rotterdam 

Geen hoge parkeerkosten. Geen oncomfortabele treinreis of vertraging. En u kunt uw koffers niet kwijtraken. Kortom, een veilige rit zonder stress. Taxi Valk is een vertrouwd taxibedrijf in Breda en omgeving. Of u nu gebruik wilt maken van onze airport service of omdat u op stap gaat met vrienden, wij brengen u te allen tijde veilig naar uw bestemming.

Pinnen? Graag!

Staat u op het vliegveld in Rotterdam of elders en komt u erachter dat u geen contant geld heeft voor de taxi. Geen zorgen. Wij bieden de mogelijkheid om uw taxirit met pinpas of creditcard te betalen, zonder extra kosten of toeslagen.

Boek snel en eenvoudig uw taxi

Wilt u lastminute een taxi boeken? Dat kan! Wij zijn 24/7 bereikbaar. Let wel op dat u minimaal 2 uur vooraf belt. Het boeken van uw luchthavenvervoer van Breda naar Rotterdam doet u ook eenvoudig online. U geeft aan vanaf waar u wilt vertrekken en met hoeveel personen u wenst te reizen. Wij zorgen ervoor dat we op tijd voorrijden. Bel ons via 06-26626676.

Taxi-Bob

Heeft u gedronken en wilt u een veilige rit naar huis zonder ongelukken of aanhoudingen?

Boek dan direct

Luchthavenvervoer

                             
Breda naar... Prijs
Schiphol € 219,-
Brussel € 209,-
Eindhoven € 149,-
Rotterdam € 149,-
Antwerpen € 159,-
Niet geldig tijdens feestdagen en vrijdag 00:00 tot 15:00/zaterdag en zaterdag 00:00 tot 15:00/zondag. Vraag gerust naar de aangepaste prijzen.
Meer tarieven

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over onze tarieven en diensten, neem dan contact met ons op.