Goedkoop taxivervoer

Ervaren chauffeurs

24/7 Bereikbaar

Home » TP » Taxi Breda station

Taxi Breda station

Bent u op zoek naar een taxi in- en rondom Breda voor ritten van huis naar het station of van het station naar huis? Taxi Valk rijdt van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, van de eerste tot en met de laatste trein. Reserveer eenvoudig online of telefonisch.

Voordelige taxi in Breda van- en naar centraal station 

Voor een voordelig tarief stapt u op het station van Breda in een taxi. De ritten worden uitgevoerd door betrouwbare chauffeurs. Hierdoor bent u verzekerd van een taxi met een ervaren chauffeur die de route kent en u veilig naar uw bestemming brengt. De taxi wordt niet gedeeld met anderen.

Vandaag nog een taxi nodig?

Bent u met vrienden een avond stappen in Breda? Wilt u graag nog wat langer blijven, maar komt u er net achter dat u niet meer thuiskomt met openbaar vervoer? U kunt bij ons een reservering maken, minimaal twee uur voordat u opgehaald wenst te worden. Ideaal! De taxi kan u bijvoorbeeld ophalen in de stad of op het station van Breda.

Boek uw taxi online of telefonisch

Bij Taxi Valk is station vervoer mogelijk van elk station binnen Nederland. We hanteren een flexibele dienstverlening. Of u nu om 3 uur in de middag of in de nacht een taxi nodig heeft. We staan voor u klaar! Boek online of door te bellen naar 06-26626676.

Taxi-Bob

Heeft u gedronken en wilt u een veilige rit naar huis zonder ongelukken of aanhoudingen?

Boek dan direct

Luchthavenvervoer

                             
Breda naar... Prijs
Schiphol € 219,-
Brussel € 209,-
Eindhoven € 149,-
Rotterdam € 149,-
Antwerpen € 159,-
Niet geldig tijdens feestdagen en vrijdag 00:00 tot 15:00/zaterdag en zaterdag 00:00 tot 15:00/zondag. Vraag gerust naar de aangepaste prijzen.
Meer tarieven

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over onze tarieven en diensten, neem dan contact met ons op.