Goedkoop taxivervoer

Ervaren chauffeurs

24/7 Bereikbaar

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Taxi Breda Tilburg

Taxi van Breda naar Tilburg met een voordelig tarief nodig? Taxi Valk is de naam. Met ervaren chauffeurs, 24/7 bereikbaarheid en de lage tarieven, wordt een taxi pakken van Breda naar Tilburg nog laagdrempeliger.

Vertrouwde taxi voor Breda en omgeving 

Bent u op stap met vrienden en heeft u zin in nog een borrel? Gaat u op vakantie en zoekt u een taxi die u naar het vliegveld brengt? Of heeft u een zakelijke afspraak? U kunt met Taxi Valk echt alle kanten op! Wij zijn een vertrouwd taxibedrijf voor Breda, Tilburg en omgeving en brengen u overal veilig naar toe.

Met Taxi Valk komt u er wel

Wij bieden taxiritten aan naar zowel dorpen als steden in de omgeving van Breda en Tilburg. De airport service vervoert u van en naar iedere luchthaven binnen en buiten Nederland. Bekijk eens onze online tarieven.

Taxi nodig? Reserveer snel en eenvoudig

Wilt u een taxi in Breda of Tilburg bestellen? Dat kan snel en eenvoudig! U kunt 24/7 bellen met 06-26626676 of online een taxi reserveren. Pinnen is mogelijk! Naast contante betaling in de taxi, kunt u ook met uw pinpas of creditcard de ritprijs voldoen, zonder extra kosten of toeslagen.

Taxi-Bob

Heeft u gedronken en wilt u een veilige rit naar huis zonder ongelukken of aanhoudingen?

Boek dan direct

Luchthavenvervoer

                             
Breda naar...Prijs
Schiphol€ 169,-
Brussel€ 179,-
Eindhoven€ 119,-
Rotterdam€ 129,-
Antwerpen€ 119,-
Niet geldig tijdens feestdagen en vrijdag 00:00 tot 15:00/zaterdag en zaterdag 00:00 tot 15:00/zondag. Vraag gerust naar de aangepaste prijzen.
Meer tarieven

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over onze tarieven en diensten, neem dan contact met ons op.