Goedkoop taxivervoer

Ervaren chauffeurs

24/7 Bereikbaar

Home » TP » Taxi Breda Tilburg

Taxi Breda Tilburg

Taxi van Breda naar Tilburg met een voordelig tarief nodig? Taxi Valk is de naam. Met ervaren chauffeurs, 24/7 bereikbaarheid en de lage tarieven, wordt een taxi pakken van Breda naar Tilburg nog laagdrempeliger.

Vertrouwde taxi voor Breda en omgeving 

Bent u op stap met vrienden en heeft u zin in nog een borrel? Gaat u op vakantie en zoekt u een taxi die u naar het vliegveld brengt? Of heeft u een zakelijke afspraak? U kunt met Taxi Valk echt alle kanten op! Wij zijn een vertrouwd taxibedrijf voor Breda, Tilburg en omgeving en brengen u overal veilig naar toe.

Met Taxi Valk komt u er wel

Wij bieden taxiritten aan naar zowel dorpen als steden in de omgeving van Breda en Tilburg. De airport service vervoert u van en naar iedere luchthaven binnen en buiten Nederland. Bekijk eens onze online tarieven.

Taxi nodig? Reserveer snel en eenvoudig

Wilt u een taxi in Breda of Tilburg bestellen? Dat kan snel en eenvoudig! U kunt 24/7 bellen met 06-26626676 of online een taxi reserveren. Pinnen is mogelijk! Naast contante betaling in de taxi, kunt u ook met uw pinpas of creditcard de ritprijs voldoen, zonder extra kosten of toeslagen.

Taxi-Bob

Heeft u gedronken en wilt u een veilige rit naar huis zonder ongelukken of aanhoudingen?

Boek dan direct

Luchthavenvervoer

                             
Breda naar... Prijs
Schiphol € 219,-
Brussel € 209,-
Eindhoven € 149,-
Rotterdam € 149,-
Antwerpen € 159,-
Niet geldig tijdens feestdagen en vrijdag 00:00 tot 15:00/zaterdag en zaterdag 00:00 tot 15:00/zondag. Vraag gerust naar de aangepaste prijzen.
Meer tarieven

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over onze tarieven en diensten, neem dan contact met ons op.