Goedkoop taxivervoer

Ervaren chauffeurs

24/7 Bereikbaar

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Taxi huren

Voor welk reisdoel gaat u een taxi huren? Zijn de tijden van het openbaar vervoer ongunstig en is de tijd voor een taxirit gunstig? Gebruikt u de taxi als airport service om zeker te weten dat u op tijd een vlucht haalt? Of gaat u met uw vrienden of partner gezellig een avondje uit waar iedereen wil genieten van een goed glas wijn of een biertje? In vele gevallen is een taxi huren bij Taxi Valk een verantwoorde en slimme keuze. Belt u ons vandaag nog? Taxiritten binnen Breda zijn met één telefoontje al geregeld.

Een taxi huren op welk tijdstip u maar wilt

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Op elk uur van de dag kunt u een taxi bij ons huren. Wij bieden namelijk een 24/7 service waardoor u altijd stipt op tijd én voor een goede prijs aanwezig bent op uw geplande afspraak. De tarieven van onze taxiritten bekijkt u eenvoudig online. Komt u er in de taxi achter dat u vergeten bent om geld te pinnen? Dan kunt u de taxirit eenvoudig via de kaart pinnen. Wij accepteren betalingen zowel per pinpas als creditcard. Zo wordt u volledig ontzorgd en komt u ontspannen aan op de plaats van bestemming. Boekt u uw taxirit het liefste online via het boekingsformulier of telefonisch via 06-26626676? Bij Taxi Valk kan het allebei!

Taxi-Bob

Heeft u gedronken en wilt u een veilige rit naar huis zonder ongelukken of aanhoudingen?

Boek dan direct

Luchthavenvervoer

                             
Breda naar...Prijs
Schiphol€ 169,-
Brussel€ 179,-
Eindhoven€ 119,-
Rotterdam€ 129,-
Antwerpen€ 119,-
Niet geldig tijdens feestdagen en vrijdag 00:00 tot 15:00/zaterdag en zaterdag 00:00 tot 15:00/zondag. Vraag gerust naar de aangepaste prijzen.
Meer tarieven

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over onze tarieven en diensten, neem dan contact met ons op.