Goedkoop taxivervoer

Ervaren chauffeurs

24/7 Bereikbaar

Home » TP » Taxi in de regio Breda

Taxi in de regio Breda

Kleine ritten van huis naar het station of lange ritten van een dorp naar de stad; een taxi in regio Breda is voor vele afstanden geschikt. Wilt u een taxibedrijf dat ook 24/7 bereikbaar is en u een veilige reis biedt van Breda naar een vliegveld in of buiten Nederland? Na één telefoontje rijdt er een taxi van Taxi Valk voor. Wanneer heeft u een taxi nodig?

U kunt vandaag nog gebruik maken van een taxi in de Bredase regio

Maakt u bij ons een reservering, minimaal twee uur voordat u opgehaald wenst te worden? Dan kunt u vandaag nog opgehaald worden in één van onze taxi’s in Breda. Heeft u met vrienden vanavond afgesproken in de stad, maar komt u er net achter dat de bustijden erg ongunstig zijn? Of is het financieel aantrekkelijker om met de taxi te reizen dan met het openbaar vervoer? In veel gevallen is het reserveren van een regiotaxi in Breda een verstandige keuze.

Reserveer online of telefonisch

Een taxi in Breda reserveert u bij ons online of telefonisch. Vul het reserveringsformulier in en laat ons weten waar en wanneer u wilt worden opgehaald en afgezet en uit hoeveel personen uw reisgezelschap bestaat. Telefonisch bereikt u ons op 06-26626676.

Taxi-Bob

Heeft u gedronken en wilt u een veilige rit naar huis zonder ongelukken of aanhoudingen?

Boek dan direct

Luchthavenvervoer

                             
Breda naar... Prijs
Schiphol € 219,-
Brussel € 209,-
Eindhoven € 149,-
Rotterdam € 149,-
Antwerpen € 159,-
Niet geldig tijdens feestdagen en vrijdag 00:00 tot 15:00/zaterdag en zaterdag 00:00 tot 15:00/zondag. Vraag gerust naar de aangepaste prijzen.
Meer tarieven

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over onze tarieven en diensten, neem dan contact met ons op.