Goedkoop taxivervoer

Ervaren chauffeurs

24/7 Bereikbaar

Home » TP » Taxi Katjeskelder

Taxi Katjeskelder

Stop de zoektocht naar een taxi vanaf vakantiepark de Katjeskelder. Taxi Valk brengt u graag op een snelle en veilige manier naar uw bestemming. Wij rijden in de omgeving van Breda zodat u 24/7 naar de leukste plaatsen, restaurants of trekpleisters gebracht kunt worden.

Neem een taxi vanaf of naar de Katjeskelder

Verblijft u in vakantiepark de Katjeskelder in het nabij gelegen Oosterhout? Wij brengen u graag voor een voordelig tarief naar uw bestemming. Zo staat u in een mum van tijd bijvoorbeeld in het historische centrum van de bourgondische stad Breda! Wanneer u met de trein naar Breda komt, halen wij u op het station op. Na een korte taxirit staat u bij de ingang van de Katjeskelder. Deze snelle service voorkomt het gevecht met koffers in de bus. Wel zo ontspannen wanneer u op vakantie bent.

Pinnen is mogelijk

Wij begrijpen dat het soms lastig of vervelend is om met contact geld over straat te moeten. Daarom bieden wij de mogelijkheid om te pinnen. Zo kunt u naast contante betalingen ook de ritprijs voldoen met uw pinpas of creditcard. Hier natuurlijk geen extra kosten of toeslagen voor gerekend.

Reserveer nu een taxi

Om het makkelijk te maken, kunt u via de website een taxi reserveren. Dit kunt u doen via het reserveringsformulier. Mocht u liever even bellen, neem dan gerust contact met ons op via 06-26626676. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar.

Taxi-Bob

Heeft u gedronken en wilt u een veilige rit naar huis zonder ongelukken of aanhoudingen?

Boek dan direct

Luchthavenvervoer

                             
Breda naar... Prijs
Schiphol € 219,-
Brussel € 209,-
Eindhoven € 149,-
Rotterdam € 149,-
Antwerpen € 159,-
Niet geldig tijdens feestdagen en vrijdag 00:00 tot 15:00/zaterdag en zaterdag 00:00 tot 15:00/zondag. Vraag gerust naar de aangepaste prijzen.
Meer tarieven

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over onze tarieven en diensten, neem dan contact met ons op.