Goedkoop taxivervoer

Ervaren chauffeurs

24/7 Bereikbaar

Home » TP » Taxi Prinsenbeek

Taxi Prinsenbeek

Een taxi van Breda naar Prinsenbeek? En dat voor maar €16,50? Bij Taxi Valk rijdt u van Breda naar Prinsenbeek voor dit tarief zodra u minimaal drie uur van tevoren reserveert. Maar ook voor lange taxiritten naar andere dorpen en steden en voor taxiritten naar vliegvelden in en buiten Nederland profiteert u van scherpe tarieven. Boek vandaag nog een taxi per telefoon of via het online reserveringsformulier!

Gaat u met de taxi van of naar Prinsenbeek?

Neemt u eens een kijkje bij onze online tarieven. Wij bieden taxiritten aan naar zowel dorpen als steden in de regio van Breda. Of gebruik onze airport service. Wij rijden u naar vliegvelen in en buiten Nederland. U weet zeker dat u op tijd uw vliegtuig haalt of dat u ontspannen de taxi in kunt stappen na een vermoeiende vliegreis. Bent u aangekomen op uw bestemming? Dan kunt u de ritprijs afrekenen met de creditcard, pinpas of contact. Zo wordt het betalen van uw taxi, bijvoorbeeld naar Prinsenbeek, wel heel gemakkelijk!

Vragen over onze service? Stel ze telefonisch

Wilt u meer informatie over onze tarieven of over bijvoorbeeld onze airportservice. Deze stelt u telefonisch via het nummer 06-26626676. Via dit nummer reserveert u tevens ook een taxi of u bestelt een taxi via het online boekingsformulier. Uw taxi van of naar Prinsenbeek is er binnen no-time!

Taxi-Bob

Heeft u gedronken en wilt u een veilige rit naar huis zonder ongelukken of aanhoudingen?

Boek dan direct

Luchthavenvervoer

                             
Breda naar... Prijs
Schiphol € 219,-
Brussel € 209,-
Eindhoven € 149,-
Rotterdam € 149,-
Antwerpen € 159,-
Niet geldig tijdens feestdagen en vrijdag 00:00 tot 15:00/zaterdag en zaterdag 00:00 tot 15:00/zondag. Vraag gerust naar de aangepaste prijzen.
Meer tarieven

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over onze tarieven en diensten, neem dan contact met ons op.