Goedkoop taxivervoer

Ervaren chauffeurs

24/7 Bereikbaar

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Taxi Teteringen

Een taxi van of naar Teteringen boekt u bij Taxi Valk. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat er zo snel mogelijk een taxi bij u komt voorgereden. Of u nu met vrienden een avondje uit gaat in Breda, vanuit Teteringen een vliegtuig moet halen op Eindhoven Airport of juist vanuit Breda naar huis wilt rijden met een taxi. Taxi Valk is waar u moet zijn.

Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat rijdt onze taxi van en naar Teteringen

Plant u een avond weg in Breda, maar gaat de laatste bus veel te vroeg? Voorkom ergernissen en boek van tevoren een taxi voor op de terugweg naar Teteringen. Zodra u een taxi minimaal twee uur van tevoren bij ons boekt zorgen wij ervoor dat een taxi u veilig naar huis rijdt vanuit Breda. U geeft eenvoudig aan waar u opgehaald wilt worden en waar u wilt worden afgezet. Uw reservering maakt u online of telefonisch. Wilt u weten wat de taxirit van of naar Teteringen kost? Bekijk onze tarieven online voor een indicatie wat de rit kost. Bent u na een gezellig avond thuisgekomen met de taxi in Teteringen? Dan kiest u ervoor om de taxirit te pinnen met creditcard of pinpas of door contant af te rekenen.

Bestel uw taxi per telefoon of online

Stapt u binnenkort in één van onze taxi’s van of naar Breda. Dan reserveert u deze door te bellen naar 06-26626676. Reserveert u de taxi liever online? Vul dan het reserveringsformulier online in.

Taxi-Bob

Heeft u gedronken en wilt u een veilige rit naar huis zonder ongelukken of aanhoudingen?

Boek dan direct

Luchthavenvervoer

                             
Breda naar...Prijs
Schiphol€ 169,-
Brussel€ 179,-
Eindhoven€ 119,-
Rotterdam€ 129,-
Antwerpen€ 119,-
Niet geldig tijdens feestdagen en vrijdag 00:00 tot 15:00/zaterdag en zaterdag 00:00 tot 15:00/zondag. Vraag gerust naar de aangepaste prijzen.
Meer tarieven

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over onze tarieven en diensten, neem dan contact met ons op.