Goedkoop taxivervoer

Ervaren chauffeurs

24/7 Bereikbaar

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Taxibus Oosterhout

Gaat u met uw vrienden of collega’s op stap in Breda en wilt u van tevoren een taxibus reserveren van en naar Oosterhout? Verstandig! Drink er vooral nog een want Taxi Valk is u graag van dienst. U maakt online of telefonisch uw reservering in orde.

Een taxibus in de omgeving Oosterhout voor ieder gewenst moment

Voor een voordelig tarief stapt u samen met uw vrienden of collega’s in de taxibus van of naar Oosterhout. En er is meer! U kunt bij Taxi Valk op ieder gewenst moment terecht voor:

  • Zakelijk vervoer
  • Stationvervoer
  • Luchthavenvervoer

Of bent u op zoek naar taxibus voor bedrijven en instellingen in- en rondom Oosterhout? Ook voor uw volgende personeelsfeest en bedrijfsborrel staan wij voor u klaar!

Veilig naar uw bestemming met Taxi Valk

Taxi Valk is 24/7 bereikbaar. Wij hanteren een flexibele dienstverlening. De ritten worden uitgevoerd door ervaren en betrouwbare chauffeurs die goed bekend zijn in Oosterhout en omgeving. Hierdoor bent u zeker van een taxichauffeur die u te allen tijde veilig naar uw bestemming brengt.

Waar brengt Taxi Valk u naartoe?

Een taxibus bestellen in Oosterhout en omgeving doet u snel en eenvoudig online. U vult via het reserveringsformulier in met hoeveel personen u bent en waar u naartoe wilt. Is er haast bij? Neem dan telefonisch contact op via 06-26626676. En goed om te weten: in de taxi kunt u pinnen en contact betalen. Uw taxirit met uw pinpas of creditcard betalen is zonder extra kosten of toeslagen.

Taxi-Bob

Heeft u gedronken en wilt u een veilige rit naar huis zonder ongelukken of aanhoudingen?

Boek dan direct

Luchthavenvervoer

                             
Breda naar...Prijs
Schiphol€ 169,-
Brussel€ 179,-
Eindhoven€ 119,-
Rotterdam€ 129,-
Antwerpen€ 119,-
Niet geldig tijdens feestdagen en vrijdag 00:00 tot 15:00/zaterdag en zaterdag 00:00 tot 15:00/zondag. Vraag gerust naar de aangepaste prijzen.
Meer tarieven

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over onze tarieven en diensten, neem dan contact met ons op.