Goedkoop taxivervoer

Ervaren chauffeurs

24/7 Bereikbaar

Taxivervoer

Begrijpelijk is dat u een veilig taxivervoer wenst te reserveren van en naar Breda. Of het nu kleine taxiritten zijn in de regio of lange taxiritten naar een vliegveld in Nederland of in het buitenland; in vele gevallen zijn wij de juiste schakel. Maak voor uw taxirit gebruik van de beste service die wij bij Taxi Valk bieden zoals de airport service.

Kleine of grote ritten; elk soort taxivervoer van en naar Breda kunt u per kaart of contant betalen

Afrekenen met de kaart zonder extra toeslagen of kosten. Deze service ontvangt u zodra u voor ons taxivervoer van en naar Breda kiest. Wij begrijpen dat als u lange taxiritten maak het betalen met de kaart wel zo prettig is. Zowel bij het betalen met de creditkart als het betalen met de pinpas brengt geen extra kosten met zich mee. Uiteraard is contant afrekenen ook mogelijk zodra u bijvoorbeeld een korte rit in de regio van Breda maakt.

Over twee uur kan er al een taxi bij u voor staan

Heeft u met spoed taxivervoer nodig in Breda? Zodra u minimaal twee uur van tevoren reserveert is dit al mogelijk. Wij zorgen ervoor dat u altijd stipt op tijd aanwezig bent op uw afspraken. En dat voor een mooie prijs! Bekijk alvast onze tarieven voor het vervoer naar een luchthaven of naar een dorp of stad in de regio online. Uw taxi boekt u door het invullen van het online reserveringsformulier of door ons te bereiken op het nummer 06-26626676.

Taxi-Bob

Heeft u gedronken en wilt u een veilige rit naar huis zonder ongelukken of aanhoudingen?

Boek dan direct

Luchthavenvervoer

Breda naar...Prijs
Schiphol€ 119,-
Brussel€ 99,-
Eindhoven€ 85,-
Rotterdam€ 80,-
Antwerpen€ 85,-
Dusseldorf€ 170,-
Niet geldig tijdens feestdagen en vrijdag 00:00 tot 15:00/zaterdag en zaterdag 00:00 tot 15:00/zondag. Vraag gerust naar de aangepaste prijzen.
Meer tarieven

Neem contact met ons op!

Voor meer informatie over onze tarieven en diensten, neem dan contact met ons op.